Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Çekim var kardeşim beklemede@mateus1987 kontrol ettin mi abi.
Çok geçmiş olsun dostum tekrardan acil şifa diliyorum youwin çekim bekliyorum yatırır yatırır bilmiyorum 300 tl bonus vermiş rulette 10k yaptım belge gönderdim onaylanmadı daha şayet olurda çekimde sorun olmazsa bu para bana havadan geldi borcumda var borcsuz kimse yok ama sağlık herşeyin önü seninle bi özelden konuscam gelirse kardeşimİyi olmaya çalışıyorum hastanedeyim halen kontrol amaçlı
Tamam kardeşim sen çek önceÇok geçmiş olsun dostum tekrardan acil şifa diliyorum youwin çekim bekliyorum yatırır yatırır bilmiyorum 300 tl bonus vermiş rulette 10k yaptım belge gönderdim onaylanmadı daha şayet olurda çekimde sorun olmazsa bu para bana havadan geldi borcumda var borcsuz kimse yok ama sağlık herşeyin önü seninle bi özelden konuscam gelirse kardeşim
Tamam kardeşim haberleşiriz iyi forumlar dilerim herkeseTamam kardeşim sen çek önce
Kendi işini gör ben alışkınım konuşuruz
Yok sorun değil de. Bir gelişme oldu mu diye sordum ?Çekim var kardeşim beklemede
İnceleme onu bekliyorum
Yoğunluktan karşılıklı aynı maça alım yapmışım konuştum bekliyorum
Hallederiz bir şekilde az sabır Lütfen
Sağlam sitelerde kısa sürede geliyor. Anlamadım yoğunluk bahanesi çıkardı siteler şimdiÇoğu yerde çekimlerde gecikme yaşanıyor
son işlem min 50 tl olmalı denmişAga denge bana eklenmedi kontrol ettorirmisin
bugün 7.8 kişi yazdı hepsi farklıSağlam sitelerde kısa sürede geliyor. Anlamadım yoğunluk bahanesi çıkardı siteler şimdi
YokPayfix coktu herhal 1 saat tir yok sms
Ümit abi benim 2 ödül gönderilmedi hala kontrol edecem demiştin ??Destek Olmadığı Sürece
Hiç bir şey olmaz Arkadaşlar
Eski Yeri Saymıyorum Bile
1 Senedir Neredeyse
Frebet Ekletiyorum
Bonus Ekletiyorum
Nakit Oldumu Dağıtıyorum
Geri Dönüş Yok
Gerçekten Hakkım Buysa
Hiç bir Şey Demiyorum Arkadaşlar
Ben ne diyorum sen diyorsun kardeşimÜmit abi benim 2 ödül gönderilmedi hala kontrol edecem demiştin ??
Geçmiş olsun konuyu okudumBen ne diyorum sen diyorsun kardeşim
Göndercem Gündüz Hastanedeyim