Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Üsteki kiralamış değil satmisnıyee kapatıyorusnuz kı kıralama falanmı yaptrdınız
Aleykümselam kardeşimSelamın aleyküm arkadaşlar
Öyle bakmak olmaz ses verin biraz
Her yerim agrimisAleykümselam kardeşim
Serum kolumda 5 saat olduHer yerim agrimis
tamam arkadaşlar forum adı ve sahıs adı kullanmayalım lütfen@ksk35bucuk bak güzel kardeşim konuyu okursan ben bilmiyordum para almadığınızı bende modluk yaptım en baştada belirttim yanlış birşey konusursam affola kusura bakmayın diye ben sana hile yapıyorsun demedim sizin çekilişlerde olduğunuzu dedim normalde modlar çekilişlere girmez
Ama @mateus1987 ümit belki bilir beni ben size yaptınız demedim sadece şeffaflık açısından çekilişte olduğunuz zamanlar çekilişte olmayan birisi çeksin diye öneri sundum bu konu yanlış anlasıldı kusura bakma
Kusura bakma dostu konuyu anlaşılır hale getirmek için kullandım sadece ne demek istediğim anlaşılsın diye sen bu konuyu iyi biliyorsundur zaten konuyu kapatalımtamam arkadaşlar forum adı ve sahıs adı kullanmayalım lütfen
Aynımı durumlar kardeşim nasılsınana bacı küfür hakaret harici yatırım yapan yapmayan herkese kapı acık
gittiği yere kadar
Like için ellerin dert görmesin ??Hoppp ,?
İyi olmaya çalışıyorum hastanedeyim halen kontrol amaçlıAynımı durumlar kardeşim nasılsın