Abi bugun cek gelsin artik anca eklenir zatenEkli dosyayı görüntüle 10431
Merhabalar Arkadaşlar,
Muhabbet, Sohbet ve Goy Goy Alanıdır.
Forumdayiz Yönetimi
İyi Forumlar
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Abi bugun cek gelsin artik anca eklenir zatenEkli dosyayı görüntüle 10431
Merhabalar Arkadaşlar,
Forumdayiz Yönetimi
İyi Forumlar
Kardeşim rahatsızmisin senAbi bugun cek gelsin artik anca eklenir zaten
Kardeşim rahatsızmisin sen
Yazdım konuya niye ısrarla yazıyorsun
Firma dönsün çekiliş kolay da
Sürekli yaziyorsun özelden ayrı genelden ayrı
He firmayi mi bekliyoz onu anlamadim umarim donerde ortada kalmayizKardeşim rahatsızmisin sen
Yazdım konuya niye ısrarla yazıyorsun
Firma dönsün çekiliş kolay da
Sürekli yaziyorsun özelden ayrı genelden ayrı
Epwydir yatirim yok amw valla olaydi iyi olurduDengeye son işlem yatırım olan varsa yazsın
Rolling ekletcem
Salı dedi cumartesiye ya attı bakalımHe firmayi mi bekliyoz onu anlamadim umarim donerde ortada kalmayiz
SorunSalı dedi cumartesiye ya attı bakalım
Babil bete son islem yatirim oraya ekletme sansin var miSalı dedi cumartesiye ya attı bakalım
Abi atlantise ekletsene son islem yatirim kaldiboyleSalı dedi cumartesiye ya attı bakalım
sen niye anlamıorsun siteler benim deü,l etkinlik dışı ekleteiyorum şurda 3.5 kişi yatırım yapıyor bu tutarlara kimse etkinlik vermiyor artıkAbi atlantise ekletsene son islem yatirim kaldiboyle
sen niye anlamıorsun siteler benim deü,l etkinlik dışı ekleteiyorum şurda 3.5 kişi yatırım yapıyor bu tutarlara kimse etkinlik vermiyor artık
zaten herkesin her istenin telegram kanalı var oralarda kod paylaşım yapıorlar .. çoluk çocuk herkesde aff var
Vay aq yattikEkli dosyayı görüntüle 10431
Merhabalar Arkadaşlar,
Forumdayiz Yönetimi
İyi Forumlar
AsSelamun aleyküm arkadaşlar herkese mutlu akşamlar diliyorum yaşayan yaşamayan tüm ölülere selamlar olsun
Aleyküm selamSelamun aleyküm arkadaşlar herkese mutlu akşamlar diliyorum yaşayan yaşamayan tüm ölülere selamlar olsun
Ve aleyküm selam dayıSelamun aleyküm arkadaşlar herkese mutlu akşamlar diliyorum yaşayan yaşamayan tüm ölülere selamlar olsun
Yeğenim yaşıyormusunVe aleyküm selam dayı