Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Sen nerelerdesinAleyküm selam
Sen kayipsin abi buralardayimSen nerelerdesin
Ben çok çalışıyorum ne yapam ondan yokum nasilsin iyimisinSen kayipsin abi buralardayim
Ne iş yapıyorsun hakanBen çok çalışıyorum ne yapam ondan yokum nasilsin iyimisin
ben uyardım babamın oğlu olsa tek gülük görürsem 3 gün kim olursa olsun rahatsız olunan bir şey yapılmazForumu karıştıran belliydi abi. Herkese gülüp geçti kontrol edebilirsin. Sana saygımdan karşılık vermedim ona
Geçmiş olsun Allah şifa versinArkadaşlar Bakın Engellli Kronik Rahatsızlıkları Olan Adamım
Şurda 3 Kuruş Elime Geçiyor Geçmiyor onuda Size Dağıtıyorum
Allah Aşkına Gereksiz Konular İle Yormayın Beni
Tek Başıma Boğuşuyorum
İyim abi arada uğruyorum kutahyadayim şuan pek giresim yok 2 3 tane embesil yüzündenBen çok çalışıyorum ne yapam ondan yokum nasilsin iyimisin
Kargo şirketinde yönetmenlik nakliye sorumlusuyum isim hep telefonla o yüzden sürekli araba bul yönlendir kafa ambalajNe iş yapıyorsun hakan
Sakin olun ikimizinde kulağını çekerimBurda büyük yemin ettin abi bak yine aynısını yaptı artık gerekeni yapar msn lütfen. @mateus1987 . @Elbet Bir Gün hala aynısını yapıyor.
Waaoooowww nekadar seksiKargo şirketinde yönetmenlik nakliye sorumlusuyum isim hep telefonla o yüzden sürekli araba bul yönlendir kafa ambalaj
Üsteki iyi ispiyoncu ha korktugumu sanıyor dolandırıcı en fazla Ban yeriz cekiliriz köşemizeSakin olun ikimizinde kulağını çekerim![]()
Sakin ol barışım boşkoy geçÜsteki iyi ispiyoncu ha korktugumu sanıyor dolandırıcı en fazla Ban yeriz cekiliriz köşemize
PuhahahahhGülücük ikonunu basılı kalmış surekli Gülücük saçıyor
ben uyarmıştım kardeşim bu beni siklemi,yorsun anlamına gelir bir ıfade daha görürsem atarım adam gibi durunGülücük ikonunu basılı kalmış surekli Gülücük saçıyor