Üzmeyin bu adamı yeter da patlayacam şimdi
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
OkÜzmeyin bu adamı yeter da patlayacam şimdi
Aleyküm selam kardeşim benim hayırlı cumalarcümleten selamun aleyküm hayırlı cumalar
sağ ol abim nasılsınAleyküm selam kardeşim benim hayırlı cumalar
günaydın hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar
İyiyim sagolasin kardeşim sen nasılsın bakalimsağ ol abim nasılsın
şükür abi iyiyim evdeyim bugün telefonda bozuldu evde olduğum sürece pc den giriyorumİyiyim sagolasin kardeşim sen nasılsın bakalim
Merak ettirdin kendini haber alamadık senden Ümit abinle meraklandık yok demi bir sıkıntınşükür abi iyiyim evdeyim bugün telefonda bozuldu evde olduğum sürece pc den giriyorum
Telefon bozuldu sabah da işe gittim telefon yoktu. Arkadaş sağ olsun tuşlu telefon verdi irtibata geçtim gece Ümit abiyle, evde pc varmış iyi ki yoksa giremiyecemMerak ettirdin kendini haber alamadık senden Ümit abinle meraklandık yok demi bir sıkıntın
Bu dengebet eklenmedi hala. Maçların bitmesini bekliyorlar bence. Sinirlerim tepemde. ?cümleten hayırlı bayramlar
Çocuk yeter yazıp durma bir daha görmüycem Konuda bu sonBu dengebet eklenmedi hala. Maçların bitmesini bekliyorlar bence. Sinirlerim tepemde. ?
Hem 24 saat süresi var hem bayram ne bu Sabırsızlık size 100 defa verse yine aynı koddan Frebet almadinmi bugünBu dengebet eklenmedi hala. Maçların bitmesini bekliyorlar bence. Sinirlerim tepemde. ?
Yok almadımHem 24 saat süresi var hem bayram ne bu Sabırsızlık size 100 defa verse yine aynı koddan Frebet almadinmi bugün