Aynen @Lansoprol uyarmam artıkBana gülücük atma benle uğraşma bak işine 5 dakika takikacagim cikacam pişman etme @Lansoprol
Yeterince ikaz ettim paşa bende
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aynen @Lansoprol uyarmam artıkBana gülücük atma benle uğraşma bak işine 5 dakika takikacagim cikacam pişman etme @Lansoprol
150 çekim yaptım abi günümüzde kıymeti kalmamış ki. 6 k çekenler bişey yapmıyorYorum yap Promosyonlar altına hiç bir şey yapamıyorsan okadar çekim yaptın
Etkinlik ödülü aldın hani nerde erkinlik
Ancak almaya varsın
Bı bakayım yazarımBonus varmı bilginiz ?bende alım etkinlik açalım ??
Yahu koçum Sanane başkasından150 çekim yaptım abi günümüzde kıymeti kalmamış ki. 6 k çekenler bişey yapmıyor
Numara vereyim miAynen @Lansoprol uyarmam artık
Yeterince ikaz ettim paşa bende
Durmasını bilmezsek kazanamayız kardeşimAdam çekimlerde bana gönderme yapıyor ben senin çektiğin paranın 2 katını kupona basiyorum dengebet 20 yi 800 yaptık hırs dan cekemedim
Kardeşim Allah aşkına zaten kafam ağrıyor Heryerim ağrıyor hasta adamımNumara vereyim mi
Betaverse numarası vardı silmişim ya. Freebet ekleyecektik sana ?Durmasını bilmezsek kazanamayız kardeşim
Şimdilik ölme. Daha benim kahrimi çekeceksin ?Kardeşim Allah aşkına zaten kafam ağrıyor Heryerim ağrıyor hasta adamım
Ben ekstra yormayın beni ölürüm
Bonussuz parasız kalırsınız kimse Mateus1987 olmaz alttan almaz
Atar bani geçer ??
Beni rahatsız et özelden ama sorun değil lakin genelden yasakŞimdilik ölme. Daha benim kahrimi çekeceksin ?
https://m.milbet171.com/tr?version=413 yatırımmsizBonus varmı bilginiz ?bende alım etkinlik açalım ??
Bakalım teşekkürler Genç adam
Gençlik mi kaldı yediniz beni ??Bakalım teşekkürler Genç adam
Benim kalbimde 6 tane stent varGençlik mi kaldı yediniz beni ??
Hastalık zor ?Benim kalbimde 6 tane stent var
2 kalp krizi geçmişi
Kendi böbreklerim yok
Anneden 16 yıl önce nakledilen böbrek ile günde 16 tane ilaça bağlı hayatımı devam ettiriyorum kardeşim biliyorsun
Bana göre hepiniz gençsiniz ondan
Profesör doktor dedem bile senden sağlıklı demişti 100 küsür yazındaymis???
Bunu bildiğim için sana sabrediyorum kardeşim ama Üzme beniHastalık zor ?
Böbrek nakli deyince aklıma rahmetli annem geliyor abi ??