- 18 Şub 2021
- 10,051
- 5,004
- 113
Hakan abi merhaba twitter aynı numara kullanırsan direk Ban yiyor dikkat et yeni mumara ekle ve bu aralar twitter kullanmaEeeeeee daha daha neler kazandınız hele anlatın)
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Hakan abi merhaba twitter aynı numara kullanırsan direk Ban yiyor dikkat et yeni mumara ekle ve bu aralar twitter kullanmaEeeeeee daha daha neler kazandınız hele anlatın)
Benim var twter serkanin yok benmkine giriyor halinile etkinliklere katilamiyorimHakan abi merhaba twitter aynı numara kullanırsan direk Ban yiyor dikkat et yeni mumara ekle ve bu aralar twitter kullanma
Ayrı ip den 2 kışı girerse direk kapanır zatenBenim var twter serkanin yok benmkine giriyor halinile etkinliklere katilamiyorim
Ortak net kullaniyoruzAyrı ip den 2 kışı girerse direk kapanır zaten
Buralarda ol kayıp bonusu 150 yaparsam 50 atarim bu geldiOrtak net kullaniyoruz
TamamdırBuralarda ol kayıp bonusu 150 yaparsam 50 atarim bu geldi
Wonladi abiTamamdır) inşallah gelir
Attim sagolasinWonladi abi
Sen gibi dostlara can feda abiAttim sagolasin))
Teşekkürler kardeşim kesene berekrt@Hakannnn 55 attım abi ben sigara almaya gidiyorum Bol şanslar
Sen 500 kazandın hakanEeeeeee daha daha neler kazandınız hele anlatın)
Niye mi . Ne oldu twiteraHakan abi merhaba twitter aynı numara kullanırsan direk Ban yiyor dikkat et yeni mumara ekle ve bu aralar twitter kullanma
Dm bakSen gibi dostlara can feda abi
Baktım abiDm bak
Sen geçen 500 kazandın ya betbox tan direkt çekim oluyor mu. Şartı var mıydıDm bak
Kardeşim 10 defa sordun konulardaSen geçen 500 kazandın ya betbox tan direkt çekim oluyor mu. Şartı var mıydı