Arkadaşlar öyle görünüyorki bugün daş yiyeceyik herhal aq paso yatırdılar herkesi
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
İzledim yeminle bilerek atmadı abi sinirden gülüyorum ??Üstt üste iki kupon tek sayıdan
Son saniyede resmen sınanıyoruz
Ben biraz yokum
Kanka hade seni yabancı biri bulaştırdi bu işe ya beni. Öz abim beni mahvetti yoksa kendi halimde bir insandım.Orta okul çocukları ya ulan var ya hep ümit abi alıştırdı beni öteki tarafta baskete o günden beri yüzüm gülmüyor
Sıkma canını Allah büyük abiAllah belanızı versin sizi icat edenin piyasaya sürenin
Kayıp bonusu ile 42.5 ist dedik
Son saniye 42 de kaldı serbest atışı atsa geliyor kaçırdı harbi yatacak yeriniz yok
Bir müddet mola
Bir kupon yaptım gelirse pantolon alacam. Umarım gelir ?Üstt üste iki kupon tek sayıdan
Ben biraz yokum
Yeminle şu iddiaya verdiğim parayla ¹ sıfır daire bir araba alırdım ulan ne güzel insandim ben sigaram bile yoktu benim arkadaş ortamı bozdu annem babam çok severdi beniKanka hade seni yabancı biri bulaştırdi bu işe yani beni. Öz abim beni mahvetti yoksa kendi halimde bir insandım.
Sen anca benim gibi pantolon balığı alırsın bu gidişle yiğidim Zuhahaha ?Bir kupon yaptım gelirse pantolon alacam. Umarım gelir ?
Sıkıntı yok relaks ol toprağım sıkma canını desekte üzülmemek elde değil sadece tek diyeceğim bu iddayı icat edenin ta aqÜstt üste iki kupon tek sayıdan
Ben biraz yokum
Birazdan paylaşacam ne aldığımı ??Sen anca benim gibi pantolon balığı alırsın bu gidişle yiğidim Zuhahaha ?
Aynen 4 dedik kanka ??@Elbet Bir Gün kanka etkinliği kazandık
Benden mi kopya cektinAynen 4 dedik kanka ??
Yok twitter de 5 burda 4 dedimBenden mi kopya cektin
Son işleme takildin ??Yok twitter de 5 burda 4 dedim
Bileydim 50 yatırırım yapardım yaSon işleme takildin ??
Tahmin edebiliyorum zabazingoyu aldın yeah Puhahahahh ? ? ?Birazdan paylaşacam ne aldığımı ??
Çekim paylaşa bak 300 gayme aldım ???Tahmin edebiliyorum zabazingoyu aldın yeah Puhahahahh ? ? ?