neyse sen atta bugun bı cunupluk var ama 100 500 yapsam borc odemem lazımKatlarız bu kafayla
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
neyse sen atta bugun bı cunupluk var ama 100 500 yapsam borc odemem lazımKatlarız bu kafayla
Rol yap bari bizde nasiplensek Kürşateyw abı sanada gune ıyı basladık umarım mutlu bıter 100 tl katlamam lazım acıl
Boşver kardeşim sonra çıkınca kendini kayırıyosun diye çirkeflik yapanlar oluyor biz kendi aramızda zaten hallediyoruz ben katılmayayım@hoti91 baskan umit abi 4 kisiye ciksrmisti etkinlik odulunu. Sen kendini eklemedigini soyledin listeye. Lütfen kendini de ekle sende o kadar takip ettin
Reis boşver takma onlari yaBoşver kardeşim sonra çıkınca kendini kayırıyosun diye çirkeflik yapanlar oluyor biz kendi aramızda zaten hallediyoruz ben katılmayayım
Temiz kalplisin bak sana da çıktı ?Reis boşver takma onlari ya
Hahaha eline saglik baskan ben haksizlik olmasini sevmedigim icin demistim. Eyvallah isin rast gitdin her daimTemiz kalplisin bak sana da çıktı ?
@Serdar14 listede olmayacaktı. @Explosen16 den ödül aldı kanka. Bir kişi çekmen gerek. Değil mi @mateus1987Temiz kalplisin bak sana da çıktı ?
Bilgim yoktu çekelim 1 kişi@Serdar14 listede olmayacaktı. @Explosen16 den ödül aldı kanka. Bir kişi çekmen gerek. Değil mi @mateus1987
Sona kalan.....Kardeş bizi niye almadılar
Öyle olsun düştüysek kalkarız elbetSona kalan.....
benı nıye almadın la lısteye begendımBilgim yoktu çekelim 1 kişi
45 dakka var la daha gelmıs ochelse 4.5 üst yapın arkadaşlar
gelırse 30 payfıx alırımchelse 4.5 üst yapın arkadaşlar
Bol bol şanslarchelse 4.5 üst yapın arkadaşlar