• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

MUHABBET Sohbet & Goy Goy Alanı (Dostlar Meclisi)

Grayder Çevrimdışı

Grayder

Üsteğmen
Tipster
12 Mar 2021
1,997
1,488
113
Su ortamda vuraldan bile eski tanıdığım sensin kardeşim
yaptıklarımı bılen
ne yaparsan yap insanın içinde olucak gerisi hikaye
adamlar bır rt istiyoruz zor atıyorlar
evet bende bu bahıs ortamına gırınce ılk senınle tanıstım sende benmle cok zamanlarımız gectı forumlarda

sunu bılıyorum kı kımseden bısey beklemeyeceksın bahıs ortamında adam sayılacak az ınsan var o yuzden kendı kendıne yetmen lazım çözum bulmak lazm ama gercekten bakıyorum yenı acılmıs formlarda bıle ınsanlar dolu burda ne eksık anlamadım burolar sıtelere son ıslemsız yada son 2 ıslemsız bonus etkınlıklerı verıyor buraya gelınce hep son ıslem yapıyorlar katılım az oluyor :(((
en azından son 1 ıslem fln verseler
bırde rol etkınlık yapan az cekılıslere sart koyun mısal haftada 2 kere odul cıkan bırı rol yapsın kural olsun

L_Manyak Çevrimdışı

L_Manyak

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
15 Mar 2021
2,216
-126
13
Çorak topraklar
evet bende bu bahıs ortamına gırınce ılk senınle tanıstım sende benmle cok zamanlarımız gectı forumlarda

sunu bılıyorum kı kımseden bısey beklemeyeceksın bahıs ortamında adam sayılacak az ınsan var o yuzden kendı kendıne yetmen lazım çözum bulmak lazm ama gercekten bakıyorum yenı acılmıs formlarda bıle ınsanlar dolu burda ne eksık anlamadım burolar sıtelere son ıslemsız yada son 2 ıslemsız bonus etkınlıklerı verıyor buraya gelınce hep son ıslem yapıyorlar katılım az oluyor :(((
en azından son 1 ıslem fln verseler
bırde rol etkınlık yapan az cekılıslere sart koyun mısal haftada 2 kere odul cıkan bırı rol yapsın kural olsun
Elimizden geldiğince yaptırıyoruz başkan bak geçen açtım 3 kişi dedim 5 kişiye attım 50 ser lira saolsunlar kazananlar açtı etkinlik ben tanımıyorum seni nasıl olur

Grayder Çevrimdışı

Grayder

Üsteğmen
Tipster
12 Mar 2021
1,997
1,488
113
  • 13:55

• benm cekm var ama maılden hala donus yok malum 6 ya kadr olmassa ertesı gune kalıyor ıslemler 5 gundur bır cekım yapamadım bununla ılgılı baglandm

• H
    Kullanıcı adınızı paylaşabilir misiniz?
    Haluk H

13:56

• Kontrol ediyorum
    13:57
  • H
    Hesabınız incelemeye alınmıştır inceleme tamamlandığında tarafınıza e-posrta ile dönüş sağlanacaktır
    Haluk H

13:59
  • ınceleme derken ne oluyor

• yanı 2 4

• saatlık bıseymı

• H
    Hesabınız inceleniyor 48 saat süreci vardır
    Haluk H

• anladım
  • H
    Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Yardımcı olabileceğimiz herhangi başka bir konu hakkında bizimle tekrar iletişim kurmaktan lütfen çekinmeyiniz.
    Haluk H

14:02

Grayder Çevrimdışı

Grayder

Üsteğmen
Tipster
12 Mar 2021
1,997
1,488
113
  • 13:55

• benm cekm var ama maılden hala donus yok malum 6 ya kadr olmassa ertesı gune kalıyor ıslemler 5 gundur bır cekım yapamadım bununla ılgılı baglandm

• H
    Kullanıcı adınızı paylaşabilir misiniz?
    Haluk H

13:56

• Kontrol ediyorum
    13:57
  • H
    Hesabınız incelemeye alınmıştır inceleme tamamlandığında tarafınıza e-posrta ile dönüş sağlanacaktır
    Haluk H

• ınceleme derken ne oluyor

• yanı 2 4

• saatlık bıseymı

• H
    Hesabınız inceleniyor 48 saat süreci vardır
    Haluk H

• anladım
  • H
    Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Yardımcı olabileceğimiz herhangi başka bir konu hakkında bizimle tekrar iletişim kurmaktan lütfen çekinmeyiniz.
    Haluk H

14:02

ne boktan sıteeee