Son islem yatirim yasenide ilettim olumsuz
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Son islem yatirim yasenide ilettim olumsuz
Vay be saliyom yatirimlarisenide ilettim olumsuz
15 k çektin kaç para babile yatırdın boş boş yazma bir daha uyarmam 3 kuruş yatırm yapıp 10 kuruşluk yazma babamın dükkanı değil ekleem olmuyorsa sebbei vardırVay be saliyom yatirimlari
15 k çektin kaç para babile yatırdın boş boş yazma bir daha uyarmam 3 kuruş yatırm yapıp 10 kuruşluk yazma babamın dükkanı değil ekleem olmuyorsa sebbei vardır
Eywşurd toplasan 10 kiş yok herkes ayrı bir kafa geçen herkese en az 1k ödül dağıttım siteye atın dedim niye atmadınız
son islem 400 tl yatirimdi bende bunu anlamadim ama sorun yok
Yinede site karda abi benim cok bi karim yok sitede cok yatirim yapmadim bu ara ama bilmiyomEkli dosyayı görüntüle 28551
bak kaç defa sana frebet eklendi babilden toplam adamlar yatırıma bakıyor başka yerlere atacağınıza atın bunlara bende konuşum iletiyorum ger çevrliyor ben kötü oluyorum anasını satım.. bonus ekleten yerler var kod devamlı çoğu boş herif paran kalsa küfür edip atarlar seni gruplardan onlarla muhttap olmak istiyorsan olun
geçen 10 kişiye 1 er k dan afzla ödül dağıttım siteye atın dedim
atan 2 kişi diğerleri yok..
böyle nasıl para kazanacak burası
geçen 2 k aldım firmadan 10k dağıttım cebimden
biraz düşünün yazarken kaç defa izah ettim şuraya atar gder tirp atamyın diye inandına yaıyorsunuz kardeşlik dostluk bu değil
al işte ben ne anlatıyorum okuda yorum yap paşa ne karı 200 tl mi karYinede site karda abi benim cok bi karim yok sitede cok yatirim yapmadim bu ara ama bilmiyom
Ben dengeyi bıraktım çünkü uyuz oldum hep kısıtlama yapan site doğruları konuşmak lazım adamlar hep engel koyuyor 5 k yatır bı kerede 20 k cekebilirsin en fazla böyle saçmalık oldukça o site çok adam kaybederDengeye Her Ay 100 k Yatırım Giriyordu
2 Aydır 30 k toplam giriyor onlar bile çıkıcaz dedi böyle giderse
ben çalışmıyorum gelir kapım yok burdan bişeyler gelirse ya da eskiden destek olduğum adamlar atarsa
Benim mesela kaç tane cekimime sinir koydular kaç kere hemde çok batırdım sinirlenip dengeye 50 k lari 40 k lari en son zaten muhabbet oldu komple bıraktım yatırımı olursa babile cakarim betbox u da dondurdum adamlara attığım paranın hesabı yoktu 1 kere jest yapmadılar ben takintiliyim boyle şeylereDengeye Her Ay 100 k Yatırım Giriyordu
2 Aydır 30 k toplam giriyor onlar bile çıkıcaz dedi böyle giderse
ben çalışmıyorum gelir kapım yok burdan bişeyler gelirse ya da eskiden destek olduğum adamlar atarsa
ben durumu anlatıyorum ister oynayın ister oynamayın kardeşlerim mevcut sponsorlar bunlar
olduğu zaman dağıyorum olmazsa bir seyde olmaz
Sıkintiyangınlar heryerde
24 kişi rüzgar yön değiştirmesi sonucu yangın ortasında kalmış eskişehirde
10 kişi şehit hasanede ağar yaralılar varmış