Holigan 1k attin mi dunNeler oluyor yine burada
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Holigan 1k attin mi dunNeler oluyor yine burada
HayırHoligan 1k attin mi dun
Gecmis olsun abibeyler fena durumdayım enfekiyon var 2 gündür acilde onla uğraşıyorum kalp rahatsızlığı olduğu için bende ağar geçiyor
bilet için yazdım uygun olunca yapıcaz dediler ısrar edince çıkıyorlar sonra bekelyelim birz dah kalmaz bende bir sekılde halledeim biliyorsunuz
ma harbi kötüyüm
Geçmiş olsun abi sağlığın önemli gerisi boşbeyler fena durumdayım enfekiyon var 2 gündür acilde onla uğraşıyorum kalp rahatsızlığı olduğu için bende ağar geçiyor
bilet için yazdım uygun olunca yapıcaz dediler ısrar edince çıkıyorlar sonra bekelyelim birz dah kalmaz bende bir sekılde halledeim biliyorsunuz
ma harbi kötüyüm
Geçmiş olsun kralbeyler fena durumdayım enfekiyon var 2 gündür acilde onla uğraşıyorum kalp rahatsızlığı olduğu için bende ağar geçiyor
ma harbi kötüyüm
500 var mi acilGeçmiş olsun kral
Geçmiş olsunbeyler fena durumdayım enfekiyon var 2 gündür acilde onla uğraşıyorum kalp rahatsızlığı olduğu için bende ağar geçiyor
ma harbi kötüyüm
İşi ilerlettin dün 100 diyordun bugün 500 yarın 1000 hayırlı işler500 tl araniyor cekim dk gore hemen geri vericem
Lo kod aldim 500 olduv500 yatirimls 1000k cekiliyoİşi ilerlettin dün 100 diyordun bugün 500 yarın 1000 hayırlı işler
Varsa ver hemen iade edicemİşi ilerlettin dün 100 diyordun bugün 500 yarın 1000 hayırlı işler
Yav offYok la yok her gördüğüm de para istiyon zaten 3 kişi var onlar da kaçar gider kimse kalmaz sinek anlarsın tek başına
Dilenciler e bile zam gelmiş mkİşi ilerlettin dün 100 diyordun bugün 500 yarın 1000 hayırlı işler
Küfür sokaktaBeyler forumda küfürlü konuşma ve parama istemek Yasaktır gördüğüm an 3 gün uzaklaştırırım
Olmaz daha çekiliş ben demistim 1 ay sürer başkan hastaYokmu olm biseyler çok bataktayiz çekilişte olmadı
Yapicak bişey yok beklicez artık ne zaman olursa su formu zaten bı tutturamadik adam akıllıOlmaz daha çekiliş ben demistim 1 ay sürer başkan hasta