@Dengebet Destek o kadar yatirim yaptim 1 gun ekleme yapmadiniz bende yatirimi kestim bisey ekleyin be
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
O kadar yatırım derken kaç haneli 4 mü 5 mi@Dengebet Destek o kadar yatirim yaptim 1 gun ekleme yapmadiniz bende yatirimi kestim bisey ekleyin be
Epeydir yatirim yapmiyorum ama 2 3 sene 100 bin bulmustur yatirimO kadar yatırım derken kaç haneli 4 mü 5 mi
Millet tek seferde 100 bin yapıyor yatıyor kayıp dan başka bonus yokEpeydir yatirim yapmiyorum ama 2 3 sene 100 bin bulmustur yatirim
Ben yatırım kestim 4 aydırMillet tek seferde 100 bin yapıyor yatıyor kayıp dan başka bonus yok
Takip şartlıydı ilk mesaj da yazıyordu takip edenler aldıRahatsizim uyumusumm @Mert 5 mesaj yermiyi muydu
Nereye geldin@Roni geldim![]()
Maalesef@Roni yok mu kupon aksama son bi sans denerdik japon kafalari bitirdi beni
Bugun bu kadar mi pekiNereye geldin
Yasiyon mu abi freebet bari ekletsene bana babilEkli dosyayı görüntüle 10431
Merhabalar Arkadaşlar,
Muhabbet, Sohbet ve Goy Goy Alanıdır.
Forumdayiz Yönetimi
İyi Forumlar
Nankör@Dengebet Destek o kadar yatirim yaptim 1 gun ekleme yapmadiniz bende yatirimi kestim bisey ekleyin be
He senin canın sıkılmasın diye sürekli Ekleme yapıcak firmalarYasiyon mu abi freebet bari ekletsene bana babil
Denge 1 gun yapmadi be abiNankör
Abi bugunde gecsin be valla son 5 6 yatirim babileHe senin canın sıkılmasın diye sürekli Ekleme yapıcak firmalar
Bundan sonra sana 1 kuruş Rolling dağıtım parası yokDengeye daha kurus yok![]()
Fikrimi soyledim pekiBundan sonra sana 1 kuruş Rolling dağıtım parası yok
Neyse ayip olmasin sildimBundan sonra sana 1 kuruş Rolling dağıtım parası yok