Neden dolandırdı kaçtılarmı yoksa ?Ahahhaha dün gece alıp yatırım yapanlar sinir küpü
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Neden dolandırdı kaçtılarmı yoksa ?Ahahhaha dün gece alıp yatırım yapanlar sinir küpü
Sanmam abi ama yoğunluktandır lisansı var görülüyorNeden dolandırdı kaçtılarmı yoksa ?
Bakalım hayırlısı gardaşım görüşürüz Allaha emanet olSanmam abi ama yoğunluktandır lisansı var görülüyor
Dün zor bağlandım ben 2-3 kere denedim sırada 370 kişi falan oluyordu çok yoğunduNeden dolandırdı kaçtılarmı yoksa ?
Site güvenilirmi arkadaşlar yatırım yapılırmıDün zor bağlandım ben 2-3 kere denedim sırada 370 kişi falan oluyordu çok yoğundu
çekim yapanlar var gardaşımSite güvenilirmi arkadaşlar yatırım yapılırmı
Vay gardaşım muhtarlığa geri dönmüşsün buna Ömer reis çok sevindi ? ? ? ? ?çekim yapanlar var gardaşım
50 tl yatırım istiyor toprakVay anasını sayın seyirciler yok böyle bir şey kendi öz paramızla oynasak hayatta tutmaz @mateus1987 toprağım şimdi ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisin ağabegen ?
Hadi canım desene havamızı aldık ula hele işe bak yatırımsız bonusların alayı cort bu yatırımlı diye tuttu hee ula bende diyrem nasıl tuttu pehhhh50 tl yatırım istiyor toprak
desteğe bağlan iyice detayı öğren
kalsın beklet toprakHadi canım desene havamızı aldık ula hele işe bak yatırımsız bonusların alayı cort bu yatırımlı diye tuttu hee ula bende diyrem nasıl tuttu pehhhh
Kalsın bakalım Allah büyüktürkalsın beklet toprak
Seviliyorsun Ömer reis sende 1.aza yapacam?Vay gardaşım muhtarlığa geri dönmüşsün buna Ömer reis çok sevindi ? ? ? ? ?
Ben zaten köyde birinci azayım hahaha ? ? ?Seviliyorsun Ömer reis sende 1.aza yapacam?
Eyvallah cansın tekrar aramıza hoş sefa geldin ?Seviliyorsun Ömer reis sende 1.aza yapacam?
Valla bilmiyorum ben harcadım bonusuSite güvenilirmi arkadaşlar yatırım yapılırmı