Son düzenleme:
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
CANLI OYNICAKTIM SONRA NEDENSE BUNU YAPASIM GELDI GELIRSE DEVAM GELMEZSE KAKAMBol şanslar kardeşim
Saldım çayıra mevlam gayıra misali hee kürşat efendi hadi bakalım ver coşkuyu yeşillensin ?
Gelecektir inşCANLI OYNICAKTIM SONRA NEDENSE BUNU YAPASIM GELDI GELIRSE DEVAM GELMEZSE KAKAM![]()
Zor ama imkansız değil hemi gardaş ?Gelecektir inş
Kesinlikle öyle reis ??Zor ama imkansız değil hemi gardaş ?
Ahahaha canın yerim senin ?Kesinlikle öyle reis ??
Vahh vahhh gardaşım ne hallere düştün ele senin yine iyi benimkini görsen gaymak gaymak ? ?Yaw paparada 9 lira var atabileceğimiz bi site yok mu ?
verdik dalgayı inş döner bize girmezSaldım çayıra mevlam gayıra misali hee kürşat efendi hadi bakalım ver coşkuyu yeşillensin ?
Markete gittim az önce şimdi geldim baktım bi o para kalmış atacağımız site bile yok ??Vahh vahhh gardaşım ne hallere düştün ele senin yine iyi benimkini görsen gaymak gaymak ? ?
Oooo Allahın emri kürşatım akşam gördün 7.50 oran şak diye geliyor 1.70 iki oran gelmiyor ? ?verdik dalgayı inş döner bize girmez![]()
Hele papara at bin gayma atim düz olsun ? ?Markete gittim az önce şimdi geldim baktım bi o para kalmış atacağımız site bile yok ??
bugun benım gunum ya saplayacam artıkOooo Allahın emri kürşatım akşam gördün 7.50 oran şak diye geliyor 1.70 iki oran gelmiyor ? ?
bu kupon tutsun senın paparayı duzlerız omer abıHele papara at bin gayma atim düz olsun ? ?
Dikkat et saplanmayasın ? ?bugun benım gunum ya saplayacam artık![]()
Hadi inşallah istemeyenin gözü çıksın ? ?bu kupon tutsun senın paparayı duzlerız omer abı![]()
Baş tacısın reisHele papara at bin gayma atim düz olsun ? ?