Ya ben delirecem ya oÜmit abi yapmaz öğle seyler
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Ya ben delirecem ya oÜmit abi yapmaz öğle seyler
Senden beklerim ama ümit abi sabırlı adam delirmez ?Ya ben delirecem ya o![]()
Adam tipster ?Topik sanki her aldığı ödülde etkinlik açıyoda bide 5 yılda 1 ödül dağıtırken etkinlik acma şartı koyuyo, bu çocuk diger taraftada böyle topik hareketler yapıyodu, buradada yapmaya devem eder. Insan 7sinde neyse harbi 70ndede o oluyo
La nerden ciktin yine sen kaybolTopik sanki her aldığı ödülde etkinlik açıyoda bide 5 yılda 1 ödül dağıtırken etkinlik acma şartı koyuyo, bu çocuk diger taraftada böyle topik hareketler yapıyodu, buradada yapmaya devem eder. Insan 7sinde neyse harbi 70ndede o oluyo
O da bazen bozuyor fark ediyorumSenden beklerim ama ümit abi sabırlı adam delirmez ?
Klasik kürşat abi işte ya ?Topik sanki her aldığı ödülde etkinlik açıyoda bide 5 yılda 1 ödül dağıtırken etkinlik acma şartı koyuyo, bu çocuk diger taraftada böyle topik hareketler yapıyodu, buradada yapmaya devem eder. Insan 7sinde neyse harbi 70ndede o oluyo
La nerden ciktin yine sen kaybol![]()
Sen ters haline denk gelmisindir 2 yıldır bana hiç denk gelmedi şaka maka 2 yıl olmuş be @mateus1987 ümit abiO da bazen bozuyor fark ediyorum
Lan forum icin yoksa al sok bi yerine umrumda miKlasik kürşat abi işte ya ?
Benimde 1 yil olacak az kaldiSen ters haline denk gelmisindir 2 yıldır bana hiç denk gelmedi şaka maka 2 yıl olmuş be @mateus1987 ümit abi
Kural kuraldir asla değişmez. Ilk yazılan neyse o dur. ?Lan forum icin yoksa al sok bi yerine umrumda mi![]()
Nereye kaçıyorsun muhabbet ediyorduk ?Neyse ben kactim tutarsa yarin hesaplasiriz
Bu bombeye keyfimi kacirdi gidiyom ben maclar basliyoNereye kaçıyorsun muhabbet ediyorduk ?
?Bu bombeye keyfimi kacirdi gidiyom ben maclar basliyo
O kural forumun aktifliği için geçerli isteyen istediği şartı koyabilir kralTopik sanki her aldığı ödülde etkinlik açıyoda bide 5 yılda 1 ödül dağıtırken etkinlik acma şartı koyuyo, bu çocuk diger taraftada böyle topik hareketler yapıyodu, buradada yapmaya devem eder. Insan 7sinde neyse harbi 70ndede o oluyo
Ooo adamim gelmis beni ilk defa savunan biri ciktiO kural forumun aktifliği için geçerli isteyen istediği şartı koyabilir kral
10 dk varUlan ne zaman başlayacak senin bu maçlar