KARIŞTIRMA ORAYIKuruttun mu sen parayı ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
KARIŞTIRMA ORAYIKuruttun mu sen parayı ?
Tmm??KARIŞTIRMA ORAYI
acım yemek alcak para yok la daha
20 çıkarsa bu ekmek arası yersin artık ?acım yemek alcak para yok la daha![]()
kürsat abi ister inan ister inanma dün 750 tl avans aldım. siteye attım 3 sitedede 1100 tl üstüne cıkamadım 750 tl geri cekdim borclarımı odedidim iste oda cekim paylas bonuslarından koseyi döncem insallahacım yemek alcak para yok la daha![]()
Olur öyle şeyler kral şans bi döndü mü tamam ?kürsat abi ister inan ister inanma dün 750 tl avans aldım. siteye attım 3 sitedede 1100 tl üstüne cıkamadım 750 tl geri cekdim borclarımı odedidim iste oda cekim paylas bonuslarından koseyi döncem insallah![]()
Adam aç başkan ekmek arası alacak ?kürsat abi ister inan ister inanma dün 750 tl avans aldım. siteye attım 3 sitedede 1100 tl üstüne cıkamadım 750 tl geri cekdim borclarımı odedidim iste oda cekim paylas bonuslarından koseyi döncem insallah![]()
iyi 0 lamıssın devamkeekürsat abi ister inan ister inanma dün 750 tl avans aldım. siteye attım 3 sitedede 1100 tl üstüne cıkamadım 750 tl geri cekdim borclarımı odedidim iste oda cekim paylas bonuslarından koseyi döncem insallah![]()
varla 750 tlnin hepsi borca gitti dedim olmucak kafam rahat olsun zaten isyerinde yol yemek varAdam aç başkan ekmek arası alacak ?
İnat yaptın mı sonu kayıp oluyorvarla 750 tlnin hepsi borca gitti dedim olmucak kafam rahat olsun zaten isyerinde yol yemek var![]()
he ya borc önemlivarla 750 tlnin hepsi borca gitti dedim olmucak kafam rahat olsun zaten isyerinde yol yemek var![]()
varlahi basıma cok geldi,akıllandık artık 500tl ehliyete borcum kaldı onu aradan cıkarayım dedim banada para kalsın dedim,olmayınca olmuyor.İnat yaptın mı sonu kayıp oluyor