Evet arkadaşlar güzel bir etkinlikle karşınızdayım Ömer Reis geceden beri kaç tane @Sivrisinek yakalamıştır bilen iki kişiye 20 TL verelim hadi bakalım ver coşkuyu mikooo ? ? ? ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
8Evet arkadaşlar güzel bir etkinlikle karşınızdayım Ömer Reis geceden beri kaç tane @Sivrisinek yakalamıştır bilen iki kişiye 20 TL verelim hadi bakalım ver coşkuyu mikooo ? ? ? ?
Rt etiket alalım lütfen ? ? ?Evet arkadaşlar güzel bir etkinlikle karşınızdayım Ömer Reis geceden beri kaç tane @Sivrisinek yakalamıştır bilen iki kişiye 20 TL verelim hadi bakalım ver coşkuyu mikooo ? ? ? ?
5Evet arkadaşlar güzel bir etkinlikle karşınızdayım Ömer Reis geceden beri kaç tane @Sivrisinek yakalamıştır bilen iki kişiye 20 TL verelim hadi bakalım ver coşkuyu mikooo ? ? ? ?
6Evet arkadaşlar güzel bir etkinlikle karşınızdayım Ömer Reis geceden beri kaç tane @Sivrisinek yakalamıştır bilen iki kişiye 20 TL verelim hadi bakalım ver coşkuyu mikooo ? ? ? ?
Abi Tahmin 14 bende yakaladım bir kaçtane ama @Sivrisinek duyarsa kan davası açmasın bize ??Evet arkadaşlar güzel bir etkinlikle karşınızdayım Ömer Reis geceden beri kaç tane @Sivrisinek yakalamıştır bilen iki kişiye 20 TL verelim hadi bakalım ver coşkuyu mikooo ? ? ? ?
Yokyav onların aileleri kalabalıkmış sıkıntı yok diyor devam kee ? ? ?Abi Tahmin 14 bende yakaladım bir kaçtane ama @Sivrisinek duyarsa kan davası açmasın bize ??
??? Bol bol şanslar abiYokyav onların aileleri kalabalıkmış sıkıntı yok diyor devam kee ? ? ?
bol şanslar abimKuponumuz budur arkadaşlar gelirse ekime gelmezse kasıma diyip kaçacam ? ?
Eyvallah gardaşım sağolasınbol şanslar abim
Abi 41 kere maşallah der cevabımı 7 derim ??Evet arkadaşlar güzel bir etkinlikle karşınızdayım Ömer Reis geceden beri kaç tane @Sivrisinek yakalamıştır bilen iki kişiye 20 TL verelim hadi bakalım ver coşkuyu mikooo ? ? ? ?
Kürşat efendi kasayı erittik iyimi ben benim şansımın ta mkolmadı kupon @Bozkurt2579 yenisini akıt