• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

BONUS 100 freebet veya 100 spin

• Konuyu başlatan hoti91
  • Başlangıç tarihi
H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Screenshot_2022-07-12-01-53-13.png2 adimli dogrulamayi aktif et 100 freebet veya 100 spin kazan Min ve Max Çekim 200 tl
(Siteye daha önce min 5 tl yatırım olması yeterli )

Moderatör tarafında düzenlendi:
Grayder Çevrimdışı

Grayder

Üsteğmen
Tipster
12 Mar 2021
1,997
1,488
113
Vural sende mefete varmi bir girmeyi denesene giriyormu

Kont61 Çevrimdışı

Kont61

Yüzbaşı
Yönetici
Süper Moderatör
18 Şub 2021
4,916
2,729
113
Yaptım bana ikinci kez alamazsınız dedi.canliya bağlandım bekletti attı tekrar bağlandım eklendi dedi baktım bişey yok .eklemesiniz dedim beni engelleyip attı.bu site uckagatci önceden birsuru yatırım yaptim çekerken birkere sorunsuz çekim yapmadım bıraktım.sakat site bu bilin istedim

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Yaptım bana ikinci kez alamazsınız dedi.canliya bağlandım bekletti attı tekrar bağlandım eklendi dedi baktım bişey yok .eklemesiniz dedim beni engelleyip attı.bu site uckagatci önceden birsuru yatırım yaptim çekerken birkere sorunsuz çekim yapmadım bıraktım.sakat site bu bilin istedim
Bonus diye paylaşım biliyorum sorunlu site olduğunu ama daha önce yatırım yapmış arkadaşlar faydalansın istedim

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Bonus talep den talep et canlı eklemiyor