Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
200 u öder Hakan ım dene bence3 kağıtçı site geçen benim 2 bine çöktü boş
He onu öder 100 200 anca200 u öder Hakan ım dene bence
Bi kaybımız olmaz deneyelimHe onu öder 100 200 anca
Kullanmıyorum ama indireyim bi deneyeyim senin içinVural sende mefete varmi bir girmeyi denesene giriyormu
Girmiyor Hakan mefete bozdu iyice kullanilmazVural sende mefete varmi bir girmeyi denesene giriyormu
Açılır illa çek parayı bir daha da bulaşma Hakan imKaldo içinde para
Biz doğuştan kaybetmisik reis zaten Bol şanslarValla hesabı olanlar bi denesin 200 u öder diye düşünüyorum kaybedecek birşey yok
Bakalım200 u öder Hakan ım dene bence
5 tl atıverYatırim yok
Bonus diye paylaşım biliyorum sorunlu site olduğunu ama daha önce yatırım yapmış arkadaşlar faydalansın istedimYaptım bana ikinci kez alamazsınız dedi.canliya bağlandım bekletti attı tekrar bağlandım eklendi dedi baktım bişey yok .eklemesiniz dedim beni engelleyip attı.bu site uckagatci önceden birsuru yatırım yaptim çekerken birkere sorunsuz çekim yapmadım bıraktım.sakat site bu bilin istedim
Bonus talep den talep et canlı eklemiyorYaptım bana ikinci kez alamazsınız dedi.canliya bağlandım bekletti attı tekrar bağlandım eklendi dedi baktım bişey yok .eklemesiniz dedim beni engelleyip attı.bu site uckagatci önceden birsuru yatırım yaptim çekerken birkere sorunsuz çekim yapmadım bıraktım.sakat site bu bilin istedim
Hakan girerken güncelle yazıyor ya ona tıkla güncellesin giriyor.Ben öyle yaptım giriyor şuanKaldo içinde para